Power Fuel tilbyder forskellige ladeløsninger til elbiler til private husstande, erhvervsdrivende og boligforeninger.

Power Fuel blev grundlagt i 2020 og har siden monteret ladestationer til elbiler i hele Danmark.

Power Fuel ladeboks til elbil

Power Fuel tilbyder en række forskellige ladeløsninger, hvor du ejer din egen ladeboks, som bliver opsat hjemme ved dig selv.

Du kan vælge mellem tre forskellige ladeløsninger:

  • Én til dig, der bare ønsker en ladestander.
  • Én til dig, der vil have en ladestander samt en månedlig serviceaftale.
  • Én til dig, der både vil have en ladestander, månedlig serviceaftale og installation af ladestanderen.

Vælger du en ladeløsning med ladestander og serviceaftale, får du adgang til Power Fuels digitale platform. Med deres app kan du planlægge opladningen af din elbil og orientere dig om det offentlige ladenetværk i Danmark og Europa.

Hvis du vælger en ladestander samt en serviceaftale hos Power Fuel, kan du desuden få refusion af elafgiften. Det betyder, at du kan få refunderet dele af elafgiften for den strøm, som du bruger på at oplade din elbil derhjemme.

Du skal være opmærksom på, at du kun kan få elafgiftsrefusion, hvis du ikke i forvejen får refusion af elafgiften på grund af eksempelvis solcelleanlæg eller elopvarmet bolig.

Power Fuel ladeboks til erhverv

Hos Power Fuel kan du også vælge ladestandere til erhverv, uanset om du har en stor eller lille virksomhed.

Du kan vælge mellem forskellige ladeløsninger, alt efter hvor mange ladestandere din virksomhed har brug for, og hvilke funktioner ladestanderne skal have.

Med Power Fuels ladestandere kan du selv bestemme, hvad ladeprisen pr. kWh skal være for forbrugeren af virksomhedens ladestandere.

Derudover kan du inddele medarbejdere, gæster og forbipasserende elbiler i forskellige brugergrupper. På den måde kan du eksempelvis gøre det billigere for virksomhedens medarbejdere at oplade deres elbiler.

Power Fuel tilbyder desuden ladeløsninger til offentlige institutioner som kommuner, hjemmeplejen og skoler, hvor de står for administrationen af ladestanderne.

Power Fuel ladeboks til boligforeninger

Power Fuel har også ladestandere til boligforeninger, hvor de kan stå for installation, administration og driften af boligforeningens ladestandere.

Det er op til boligforeningen at vælge, hvorvidt Power Fuel skal tage sig af al administrationen med ladestanderne og dermed også sørge for, at elregningen bliver betalt.

Power Fuel Trustpilot

Hvis du overvejer at skifte til en ladeløsning til din elbil hos Power Fuel, kan det være en god idé at undersøge, hvad andre har skrevet om Power Fuel på Trustpilot.

Når du læser om Power Fuel på Trustpilot, skal du huske, at anmeldelserne også kan vedrøre andre produkter fra Power Fuel.

Det er vigtigt at bevare en kritisk tilgang, når du læser anmeldelser på Trustpilot eller andre anmeldelsesplatforme.