Indhent tilbud på ladebokse til boligselskabet

Få tilbud fra flere udbydere og sammenlign priser på ladebokse

Modtag tilbud på ladebokse fra op til tre udbydere

Få tilbud fra flere forskellige leverandører og sammenlign priser på ladestandere til boligselskabet. Udfyld skemaet og kom i kontakt med op til tre udbydere, der hver især giver dig et tilbud.

Udfyld skemaet, så matcher vi dig og dine behov med op til tre leverandører af ladebokse. Det eneste, du skal gøre, er at vælge det tilbud, der passer bedst til dig, din elbil og din økonomi.

Modtag tilbud på ladebokse

Sådan finder I ladebokse til boligselskabet via Ladeboks.dk

Når du udfylder skemaet, finder vi relevante udbydere, der kan levere ladestandere til jeres boligselskab. Herefter vil I blive kontaktet af de udvalgte leverandører, der giver jer gode tilbud på elbilladere. Ladeboks.dk er nem, hurtig og effektiv at anvende, når I skal indhente tilbud på nye ladebokse.

Vi ordner det meste for jer. Alt, I skal gøre, er at udfylde skemaet fra Ladeboks.dk og svare på, hvilke behov jeres boligselskab har.

På den måde sørger vi for, at I både sparer tid, energi og penge. Vi finder udbydere af ladebokse, der kan matche boligselskabets behov. I vælger blot det tilbud, som passer bedst til jeres boligselskab.

Få tilbud og sammenlign priser på ladeløsninger

Gratis og uforpligtende

Det er både gratis og uforpligtende at få tilbud på ladestandere via Ladeboks.dk.

Det betyder, at I får konkurrencedygtige tilbud på ladebokse uden at skulle betale for det. Når I indhenter tilbud, binder I jer heller ikke til andet end at modtage tilbud fra op til tre udbydere i en periode på 30 dage.

Hvis I ikke synes, at tilbuddene passer til jeres behov eller forventninger, kan I altid takke nej til dem.

Indhent tilbud nu

Om Ladeboks.dk

Ladeboks.dk er en gratis tilbuds- og sammenligningstjeneste til dig, der leder efter information om og tilbud på en ny ladeboks til hjemmet, virksomheden eller boligforeningen.

Tjenesten er udviklet og drevet af det danske team i den norske IT-virksomhed Nettbureau, der står bag lignende tjenester for tilbud på ladebokse i både Norge, Sverige og Spanien.

Nettbureau er en af Skandinaviens førende specialister indenfor online sammenlignings- og tilbudstjenester, og vi driver flere end 35 tjenester fordelt på flere lande.

Derfor ved vi, hvad vi laver – så du kan føle dig sikker i jagten på en ny ladeboks.

Modtag tilbud på lader til din elbil her

check icon

100% uforpligtende

Når du modtager tilbud via Ladeboks.dk vælger du selv, om du vil takke ja til et af tilbuddene eller ej. Hvis ikke de passer til dine behov, kan du blot takke nej.

check icon

Få et godt tilbud på en ladeboks

Få nemt tilbud fra op til tre udbydere af ladestandere. Vælg det tilbud, der passer bedst til dine behov.

check icon

Spar tid og energi

Udbyderne kontakter dig inden for 30 dage med deres tilbud, men typisk sker det hurtigere. Du skal kun bruge tid på at beslutte, om du kan lide et af tilbuddene.

Indhent tilbud nu!