Ladebokse til virksomheder

Sammenlign priser på ladebokse fra op til tre udbydere

Få nemt flere tilbud på ladestander til virksomhed

Få tilbud og sammenlign ladestandere til din virksomhed fra flere forskellige leverandører af ladere til elbiler. Vælg det tilbud, der passer bedst til virksomhedens behov.

Udfyld skemaet her på siden for at blive kontaktet af flere leverandører, der vil have dig som kunde. Det eneste, du skal gøre, er at vælge det tilbud, der passer bedst til dig.

Få tilbud på ladestandere

Sådan finder du ladestander til erhverv via Ladeboks.dk

Ladeboks.dk er nem, hurtig og effektiv at bruge. Du udfylder skemaet – vi finder relevante leverandører, der kan levere ladestandere til din virksomhed. Derefter tager leverandørerne kontakt til dig for at give dig gode tilbud på elbilladere.

Det eneste, du skal gøre, er at udfylde skemaet her på siden og svare på, hvilke behov virksomheden har. Så ordner vi resten.

Vi gør alt arbejdet for dig. Vi finder leverandører, der kan matche virksomhedens behov for ladestandere. Vi sørger for, at du både sparer tid, energi og penge. Du skal bare vælge det bedste tilbud for virksomheden.

Få tilbud på elbilladere

Gratis og uforpligtende

Det er både gratis og uforpligtende at få tilbud på elbilladere via Ladeboks.dk.

Det vil sige, at du ikke betaler for at modtage konkurrencedygtige tilbud på elbilladere, og du binder dig heller ikke til noget, når du indhenter tilbud.

Du kan altid takke nej til de tilbud, du modtager via Ladeboks.dk, hvis du ikke synes, tilbuddene er gode nok.

Indhent tilbud nu

Om Ladeboks.dk

Ladeboks.dk er en gratis tilbuds- og sammenligningstjeneste til dig, der leder efter information om og tilbud på en ny ladeboks til hjemmet, virksomheden eller boligforeningen.

Tjenesten er udviklet og drevet af det danske team i den norske IT-virksomhed Nettbureau, der står bag lignende tjenester for tilbud på ladebokse i både Norge, Sverige og Spanien.

Nettbureau er en af Skandinaviens førende specialister indenfor online sammenlignings- og tilbudstjenester, og vi driver flere end 35 tjenester fordelt på flere lande.

Derfor ved vi, hvad vi laver – så du kan føle dig sikker i jagten på en ny ladeboks.

Modtag tilbud på lader til din elbil her

check icon

100% uforpligtende

Når du modtager tilbud via Ladeboks.dk vælger du selv, om du vil takke ja til et af tilbuddene eller ej. Hvis ikke de passer til dine behov, kan du blot takke nej.

check icon

Få et godt tilbud på en ladeboks

Få nemt tilbud fra op til tre udbydere af ladestandere. Vælg det tilbud, der passer bedst til dine behov.

check icon

Spar tid og energi

Udbyderne kontakter dig inden for 30 dage med deres tilbud, men typisk sker det hurtigere. Du skal kun bruge tid på at beslutte, om du kan lide et af tilbuddene.

Indhent tilbud nu!