Om Ladeboks.dk

Ladeboks.dk er en gratis sammenlignings- og tilbudstjeneste og en guide til at finde en ladeløsning. Vi hjælper både private, virksomheder og boligselskaber med at finde den rette udbyder af en ny ladeboks.

Det tager tid at indhente tilbud og sammenligne priser på ladestandere. Det vil vi gerne hjælpe dig med. Vores mål er at gøre det så ukompliceret som muligt for dig som forbruger at indhente tilbud fra flere udbydere på én gang.

Det behøver ikke at være uoverskueligt og tidskrævende at finde en leverandør af en ladeboks, der passer til dig, dit forbrug og din økonomi. Derfor findes Ladeboks.dk.

Sådan bruger du Ladeboks.dk

Ladeboks.dk er en gratis sammenlignings- og tilbudstjeneste, som nemt og hurtigt sætter dig i kontakt med udbydere af ladebokse, der kan levere en ladeløsning til dig. Det tager ikke mere end et par minutter at indsamle tilbud:

  1. Udfyld skemaet, angiv, hvilken type elaftale du gerne vil have, og læn dig tilbage. Det tager næsten ingen tid, og du forpligter dig ikke til nogen af de tilbud, du modtager.
  2. Når du har udfyldt skemaet, sender vi din forespørgsel videre til de relevante udbydere af ladestandere.
  3. Du bliver kontaktet af op til tre udbydere. De ved, at de konkurrerer med hinanden om dig som kunde. Derfor giver de dig deres mest konkurrencedygtige priser og tilbud.

Det eneste, du skal gøre herefter, er at sammenligne tilbuddene og beslutte dig for, om du vil takke ja til et af dem. Du sparer både tid og penge.

Det er helt uforpligtende, og du kan altid takke nej til de tilbud, du modtager. Det bliver næsten ikke nemmere hurtigt at finde en god og billig leverandør af ladebokse til både privat og erhverv.

Din guide til det danske marked for ladeløsninger

Hvis du allerede har snuset lidt rundt på det store internet efter gode udbydere af ladebokse, ved du, at der er mange at vælge imellem. Så hvilken udbyder skal du vælge, hvor du får den rette ladestander, der kan opfylde de behov du har?

Når du får flere tilbud på en ladeløsning, får du en bedre fornemmelse for, hvad de gennemsnitlige priser på ladebokse er, og hvilke fordele du kan få hos forskellige udbydere. Derfor bør du altid indhente mindst tre tilbud.

Vi samarbejder med seriøse leverandører, der kan tilbyde ladebokse til både private og erhverv. Vi udvælger ordentlige udbydere af ladestandere, der passer til dig og dine behov. Vi sørger for, at op til tre af vores samarbejdspartnere kontakter dig med et godt tilbud på en ny ladeboks.

Ladeboks.dk er din guide til det danske marked for ladeløsninger. Vi sørger for, at du altid nemt og hurtigt kan indhente tilbud fra flere udbydere af ladebokse, og samler alt den viden, du har brug for, i vores artikler og guides.

Artikler om ladebokse og guides til at forstå, hvordan de fungerer

På Ladeboks.dk arbejder vi hele tiden på at skrive artikler, der giver dig de bedste forudsætninger for at vælge en god ladeboks.

Vi skriver både artikler og guides til dig, der skal bruge en ny ladeboks, dig der leder efter information om ladestik, og dig der bare gerne vil vide hvordan opladning af elbiler foregår.

I vores artikler finder du hjælp til alt, hvad der har med ladere til elbiler at gøre. Du kan blandt andet læse om, hvordan du finder den rette ladeløsning, der passer til dig, hvad det koster at oplade en elbil eller hvad lastbalancering er.

Vi håber, artiklerne gør dig klogere på både elbiler og opladning, så du kan vælge den rette udbyder, der kan levere en ladeboks, der passer til dig og dine behov til en god pris.

Mange års erfaring

Tjenesten er drevet og udviklet af det danske team i den norske IT-virksomhed Nettbureau AS, som er en af Skandinaviens førende specialister i at drive online sammenlignings- og tilbudstjenester.

Vi driver tjenester, der gør livet lidt lettere for dig som forbruger og sikrer, at du kommer i kontakt med professionelle og reelle udbydere – uanset om du skal skifte elselskab, mangler et flyttefirma, leder efter en ny a-kasse eller skal have en ny internetudbyder.

Vi har mange års erfaring med at skabe forbindelser mellem brugere og virksomheder, der tilbyder produkter og ydelser som er nødvendige i hverdagen – til en god pris, selvfølgelig.

Gennem årene har vi hjulpet tusindvis af mennesker med at få bedre elaftaler, forsikringer og bredbånd. Vi tilbyder desuden lignende løsninger for blandt andet varmepumper og alarmer.

Læs mere om os og vores tjenester på Nettbureau.com.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller ris og ros, vil vi meget gerne høre fra dig. Det er nemmest, hvis du sender os en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Om dine persondata

Når du benytter Ladeboks.dk til at indhente tilbud på en ladeboks, skal du opgive nogle personlige oplysninger i skemaet. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg ved det, og at du kan stole på, at vi ikke bruger dine personlige oplysninger til andet end at hjælpe dig med at finde en god leverandør. Læs gerne vores privatlivs- og cookiepolitik.