Få flere kunder med Ladeboks.dk

Vi sætter dig i direkte kontakt med personer, der er på jagt efter en ladestander.

Når du er en del af vores netværk af professionelle fagfolk, er det nemt at komme i kontakt med nye kunder.

Det vi tilbyder - kort fortalt
  • Ingen opstartsgebyrer
  • Ingen bindingsperiode – du kan opsige fra dag til dag, hvis du ikke er tilfreds
  • Vælg selv, hvor mange henvendelser din virksomhed ønsker pr. dag/uge/måned
  • Segmentér på geografisk område, privatkunder/erhverv/boligselskaber
  • Hver henvendelse deles maks. med to andre aktører
  • Du faktureres bagudrettet for de leads, din virksomhed modtager
  • Alle henvendelser sendes hurtigt og behandles i henhold til GDPR

Et samarbejde med os betyder, at du modtager relevante kundehenvendelser på mail eller via en integration med dit CRM-system.

Bliv samarbejdspartner nu

Bliv en del af vores netværk og øg dit salg

Lad Ladeboks.dk være din direkte vej til nye kunder og øg dit salg i samarbejde med os. Som en del af vores netværk, får du adgang til en målrettet kundegruppe, der aktivt søger efter en ladeboks, der passer til deres elbil.

Vi sørger for, at du får de rigtige leads på ladestandere - uden at du skal bruge urimeligt mange timer og penge på markedsføring. Du kan selv vælge, hvor mange leads du vil modtage, og hvornår du vil modtage dem.

Vores samarbejde er fleksibelt og fri for binding. Du kan tilmelde dig eller opsige dit medlemskab når som helst. Kontakt os i dag og lad os vise dig, hvordan vi kan hjælpe dig med at øge dit salg ved nemt at udvide din kundeportefølje.

Lad mig blive en del af netværket

Modtag seriøse henvendelser

Som professionel samarbejdspartner på Ladeboks.dk modtager du leads fra potentielle kunder, der leder efter en ladeløsning, der passer til deres elbil.

Vores tilbudstjeneste gør det nemt for forbrugeren at finde den bedste leverandør og nemt for dig at komme i kontakt med de kunder, der har brug for lige præcis din ekspertise.

Det er vigtigt for os, at der er relevans og kvalitet i de forespørgsler, du modtager. Det er essentielt, at der er en meningsfuld sammenhæng mellem behov, kompetencer og eventuelt geografi - både for vores brugere og for dig som samarbejdspartner.

Du konkurrerer med flere, men aldrig mere end to

En grundsten hos Ladeboks.dk er, at brugerne får tilbud fra flere aktører.

Vi ved godt, at det er lidt irriterende, at du skal konkurrere med andre. Men for os handler det om at sikre kvalitet for både vores brugere og samarbejdspartnere.

Brugerne får via Ladeboks.dk mulighed for at afsøge markedet, og din virksomhed får kun leads fra seriøse kunder, som er oprigtigt interesserede i dine tilbud.

Vi tror på kvalitet frem for kvantitet. Derfor får brugerne op til tre gode tilbud, der passer til deres forespørgsel, og du skal aldrig konkurrere med mere end to andre udbydere.

Modtag henvendelser fra seriøse kunder

Hvem er vi?

Ladeboks.dk er drevet og udviklet af det danske team i den norske IT-virksomhed Nettbureau AS, som er en af Skandinaviens førende specialister i at drive online sammenlignings- og tilbudstjenester. Vi har mange års erfaring og driver i dag tjenester i en række lande, herunder Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, Spanien og Italien.

I Danmark driver vi blandt andre Flytte.dk, El.nu, Varmepumpe.dk. og Rengøring.nu. Du kan læse mere om os og vores tjenester på Nettbureaus hjemmeside.

Vi giver ikke brugerne anbefalinger om, hvilken aktør de bør vælge. Alle udbydere, der bruger vores tjeneste, har det samme udgangspunkt, når de modtager en forespørgsel via Ladeboks.dk. Brugeren vælger frit, hvilket tilbud hun vil takke ja til.

Kvalitetsservice og varme leads

Vi har mere end ti års erfaring med at skabe kundeorienterede tjenester.

Derfor ved vi, hvordan vi finder de kunder, du har brug for, i præcis det øjeblik, de ønsker at modtage dit tilbud.

Alle henvendelser du modtager vil være varme og behandlet i henhold til GDPR.

Bliv en del af netværket i dag

Vælg type og område

Ladeboks.dk modtager kundehenvendelser fra hele Danmark. Når du angiver, hvilket geografisk område din virksomhed dækker, sender vi dig henvendelser indenfor dette område.

Du kan også vælge, hvilke typer henvendelser din virksomhed ønsker at modtage.

Det kan eksempelvis være, at du kun ønsker at levere ladebokse til privatkunder eller kun vil have større opgaver fra virksomheder og boligselskaber. Uanset hvad du ønsker, tilpasser vi dette til dine behov.

Udfyld skemaet nu og få relevant henvendelser

check icon

Samarbejd med os, og udvid dit netværk

Udfyld skemaet eller send en mail til nikolai@ladeboks.dk, for at blive samarbejdspartner.

check icon

Modtag relevante henvendelser

Modtag leads fra potentielle kunder, der aktivt leder efter en ny ladeboks. Du deler kun henvendelserne med to andre leverandører.

check icon

Få kontakt med nye kunder

Bliv en del af vores netværk og få nemt og hurtigt kontakt med nye, potentielle kunder.

Udfyld skemaet nu!